هورمون ها: نگرانی هایی در مورد وجود استروژن و سایر هورمون های استروئیدی در محصولات پنیر پیتزا مطهر مطرح شده است.
اینها می توانند سیستم غدد درون ریز را مختل کنند و به طور بالقوه خطر برخی از انواع سرطان را افزایش دهند.
آلرژی، عدم تحمل، حساسیت و فعل و انفعالات
عدم تحمل لاکتوز: فرد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز فاقد آنزیم مورد نیاز برای تجزیه و هضم قند موجود در شیر است. مصرف شیر و محصولات لبنی ممکن است منجر به نفخ، نفخ یا اسهال شود.
سطوح تحمل بستگی به فرد دارد. یک نفر ممکن است بتواند پنیر چدار ورقه ای قدیمی با سطوح کم لاکتوز مانند ماست و پنیرهای سفت را تحمل کند، در حالی که دیگران حتی به مقدار کمی از محصولات لبنی واکنش نشان می دهند.
پنیرهای نرم و تازه، مانند موزارلا، ممکن است باعث ایجاد واکنش در فرد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز شود.
با این حال،
پنیر لیقوان گوسفندی سفت تر، مانند چدار و پارمزان، سطوح پایین تری از لاکتوز دارند. افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز ممکن است متوجه شوند که مقدار کمی از این پنیرها را می توان با خیال راحت مصرف کرد.
آلرژی به دلیل واکنش ایمونولوژیک غیرطبیعی به محرک های خاصی مانند پروتئین شیر، اعم از کازئین یا آب پنیر گوسفندی محلی رخ می دهد.
هنگامی که در معرض محرک قرار می گیرد، سیستم ایمنی بدن یک آنتی بادی آلرژیک به نام آنتی بادی ایمونوگلوبولین E (IgE) تولید می کند.
علائم آلرژی شامل چکه بعد از بینی، خس خس سینه، اسهال و استفراغ است.
در موارد شدیدتر، فرد ممکن است به آسم، اگزما، خونریزی، پنومونی و آنافیلاکسی یا شوک مبتلا شود.
این می تواند جدی و حتی تهدید کننده زندگی باشد.
- منابع:
- تبلیغات: