سطوح مختلف تخمه آفتابگردان

افزودن سطوح مختلف تخمه آفتابگردان سنقری در نان بر حجم نان تأثیر منفی گذاشت اما باعث بهبود طعم و مزه نان شد. تخمه آفتابگردان می تواند تا 16 درصد با موفقیت جایگزین آرد گندم شود. مکمل آفتابگردان در آرد گندم به طور قابل توجهی باعث بهبود مشخصات مواد مغذی نان شد.

هنگامی که دستور العمل های حاوی کیک آفتابگردان در سطوح 10 و 20 درصد  آنالیز شد (برای چاپاتی ها، بیسکویت ها) افزایش قابل توجهی در مقادیر پروتئین، چربی و فیبر وجود دارد.

منابع پروتئینی در سطوح 5 و 10 درصد اضافه شدند.

تجزیه و تحلیل شیمیایی نان غنی شده نشان داد که مقادیر جانبی محتوای پروتئین از 16 تا 62 درصد افزایش یافته است.

ارزیابی حسی شامل:

عطر، رنگ خرده، بافت، طعم و مقبولیت کلی بود. میانگین امتیاز این ویژگی‌ها نشان می‌دهد که منابع پروتئینی مکمل‌های مطلوبی به‌ویژه در سطح 5 درصد هستند.

نتیجه‌گیری سلامت و تغذیه تخمه آفتاب گردان خام مزمز برای مصرف‌کنندگانی که می‌خواهند غذاهایی به همان اندازه که برایشان خوب باشد، رتبه بالایی دارند.

روغن و هسته تخمه آفتابگردان ممتاز با ترکیبی از مواد مغذی و فواید سلامتی با این چالش روبرو می شوند. فناوری استفاده از این بسته غذایی کاربردی، تکمیل آن با آرد گندم است زیرا گندم غذای اصلی است.

جهان. بنابراین، با مکمل کردن آرد گندم با دانه‌های تخمه آفتابگردان چینی زاهدان، چهار مقدار مواد مغذی و فیتوکمیکال‌های گیاهی را افزایش می‌دهد، می‌تواند انسان را به سبک زندگی سالم‌تری سوق دهد. مراجع.

دانه های غلات بنفش و قرمز، مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، جلد. 54، ص. 4696-704.Adom, K.K. و لیو، R.H. (2002)، “فعالیت آنتی اکسیدانی دانه ها”، مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، جلد. 50، صص 6182-7.

“ترکیب روغن و اسیدهای چرب در شرایط کم باران آفتابگردان بهاره”، مجله علوم زیستی پاکستان، جلد. 4 شماره 12، ص 2060-3.اندرولان، ن.، فردياز، د.، واتيمنا، ج.ا. و Shetty، K. (1999)، “فعالیت آنتی اکسیدانی مرتبط با بسیج لیپید و فنول در طول جوانه زنی بذر Pangium eduleReinw”، مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، جلد. 47، صص 3158-63.